Sunday, November 24, 2013

.

Ya tuhan,

Sungguh, aku rindu.

Monday, October 21, 2013

Aku pun taknak kalah



Aku duk jalan jalan blog hat (amboi hat sangat, seghupa orang kedah la pulakkk) dulu dulu yang aku ingat lagi, ai tak boleh jadi. Depa duk bukukan  perjalanan depan ke sana ke sinun, aku nak ada travelog lists jugak! Ampa jaga ampa jaga, hat tahun lepaih punya cerita, hat dua tahun lepaih punya cerita, aku pedulik apa? Siapla aku nak up jugak dalam blog. Ampa tunggu. Siap ada part 1, part 2, part part see coo le'part bagai la. Kakaka


*mode : semangat waja yang kelam kelam ja benaqnya

Saturday, October 5, 2013

Cara Pemicitan Jerawat Yang Berkesan. Bincangkan. (12markah)

Iya, iya. Hai semua. 

Sini aku nak bagitau, sambil sambil tengok sunset di negara orang, kau juga boleh picit jerawat jika bosan.




Subhanallah.. Boleh dapat berapa ribu like untuk gambar "indah" ini?
kakaka.


Ok ok. Mari aku hadiahkan kau orang gambar yang betul betul indah. 








Jadinya, ini dulu sebagai gula gula untuk kau orang. Dengan ucapan, majulah kolagen untuk negara!

** Gambar di ambil ketika bersiar siar di sekitar Krabi, Thailand.